SE

STUDIO ENGINEER

Tule rakentamaan kanssamme Suomen digitaalisinta musiikkiperhettä!

 

Missionamme on vastata uusilla digitaalisilla palveluilla muuttuvan musiikkialan tarpeisiin. Olet tärkeässä roolissa, kun kehitämme digitaalista liiketoimintaamme sekä kansainvälistä Family in Music -artistikehitys- ja yhteisöpalvelua.  

 

TEHTÄVÄ

Vastuullasi ovat Jiffel-studioiden äänitys-, miksaus-, ja tuotantotyöt. Osaat operoida sekä digitaalisilla että analogisilla studiolaitteilla. Suunnittelet sessiot ja johdat tuotantoprojektien tehokasta toteutusta. Sinulla on instrumenttitaitoja, taiteellista näkemystä ja sovitusosaamista, mikä mahdollistaa tarvittaessa myös tehokkaan taiteellisen tuotannon. Ylläpidät ja kehität Jiffel-studioiden studiotekniikkaa. Sinulla on asiakaskuntaa, jotka pyrit tuomaan mukanasi Jiffelin asiakkaiksi. Ymmärrät alan murrosta ja haluat sopeutua sen digitalisoitumiseen sekä haastaa perinteiset toimintamallit.

Kannustamme sinua tuomaan tiimiimme oman osaamisesi ja näkemyksesi sen sijaan, että antaisimme sinulle valmiita vastauksia. Et jää kuitenkaan töidesi kanssa yksin, vaan asioita sparraillaan yhdessä tiiminä.

MENESTYMISEN MAHDOLLISTAA

 • Intohimo musiikkia kohtaan

 • Pro Tools -osaaminen

 • Kokemus sinkku- ja albumituotannoista eri tyylilajeissa

 • Hyvä ohjelmistojen omaksumiskyky

 • Kielitaito: suomi ja englanti

 • Oma-aloitteinen työote ja paineensietokyky

 • Hyvät vuorovaikutustaidot

EDUKSI OVAT

 • Logic Pro X, Ableton Live sekä Cubase -osaaminen

 • Kokemus Avid M40/S6:sta

 • Masterointitaidot

 • Erilaiset markkinointitaidot

TARJOAMME

Jiffel on 10-vuotias monipuolinen musiikkiyhtiö. Työtilat sijaitsevat Espoon Leppävaarassa noin kilometrin päässä kauppakeskus Sellosta ja juna-asemalta. Samoista tiloista löytyvät myös upeat Jiffel-studiot, joissa maamme eturivin artistit ja muusikot tuottavat musiikkia. Toimitiloissa on useita työpisteitä ja viihtyisät sosiaalitilat. Mahdollistamme joustavasti etätyöpäivät. Tule mukaan rakentamaan musiikkibisneksen muutosta kasvavaan tiimiimme!

HAKUOHJE

Kiinnostuitko? Lähetä otsikolla “Studio Engineer” CV, hakemus, palkkatoive sekä mahdolliset työnäytteet ja suosittelijatiedot osoitteeseen rekry@jiffel.com viimeistään 28.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa JuKa Hynynen, 050 302 7007.

 

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva vakituinen palkkatyö. Tarvittaessa voit toimia tehtävässä myös konsulttina oman yrityksesi kautta. Rekrytoimme parhaillaan useisiin positioihin - lue lisää osoitteessa Jiffel.com.

Jiffel Music Group. Olemme 10-vuotias, moderni musiikkiyhtiö. Missionamme on vastata digitaalisilla palveluilla muuttuvan musiikkialan tarpeisiin. Palveluihimme sisältyvät digitaaliset ura- ja kehitysratkaisut tulevaisuuden musiikkiammattilaisille, digitaalinen musiikkiyhtiö, musiikkituotannot ja -studio sekä studioelämykset yrityksille. Toimitilamme sekä korkealaatuiset musiikkistudiomme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa. 

Musiikin Urapolku -verkkovalmennus. https://musiikinurapolku.fi

Strategiabiisi-elämys yrityksille. https://strategiabiisi.fi

Business Development Manager

Digital Development Manager

Digital Sales Manager

Community Manager

Studio Engineer

Marketing Trainee

Studio Trainee