top of page

Äänitys-Studiot

Äänitysstudiomme on rakennettu musiikki- ja mediatuotannon monipuolisiin tarpeisiin. Ne sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Kansainvälisen tason tuotantotilat ja ammattitaitoinen henkilöstö täyttävät niin isojen kuin pientenkin asiakkaiden tuotannolliset tarpeet. Kaikki tilat on suunniteltu akustiikan ehdoilla ja varusteltu huippukalustolla. Studioilla on myös erinomaiset sosiaalitilat ja parkkeeraus onnistuu lähellä ilmaiseksi.

White Suite

Luonnonvaloa tulviva White Suite -tarkkaamo antaa inspiraatiota projektiin kuin projektiin. Linkin takaa löydät laitteistotiedot ja lisää kuvia!

Black Suite

Tummat pinnat ja optimaalinen akustiikka poikkeuksellisen rauhoittavaan ja keskittymistä tukevaan tunnelmaan. Lue lisää linkin takaa!

Grand Hall

Grand Hall on Jiffelin ylpeys, nimensä mukaisesti iso avotila, joka ulottuu seitsemän metrin korkeuteen. Täällä äänittää vaikka 30 laulajan kuoroa. Lue ja näe lisää linkin takaa!

Producer Corner

Grand Hallin yhteydessä sijaitsee puoliavoin tuottajan työpiste, jossa voi toteuttaa päälleäänityksiä ja tuottaa musiikkia. Hallin valoisa ja rauhallinen atmosfääri antaa virtaa pidempiinkin tuotanto- ja biisisessiohin. 

Booths

Laulu- ja kitarakoppimme ovat tilavia ja varustettu mm. mikrofoniroboteilla, joita voi käyttää tuotannossa apuna täydellisen soundin metsästyksessä.

Studio asiakkaat

Jiffel on useiden artistien, muusikkojen ja studioammattilaisten valinta. Katso lista studion asiakkaista.

bottom of page