LEVY-YHTIÖ

Olemme moderni, nykyaikainen sekä digitalisuuteen uskova levy-yhtiö. Käytämme musiikin markkinoinnissa, promootiossa ja jakelussa parhaita kansainvälisiä palveluja sekä toimimme globaalisti kaikilla markkina-alueilla.

 

Jos olet lahjakas artisti tai sinulla on kansainvälisen potentiaalin omaavaa musiikkia julkaistavaksi, autamme mielellämme.

demo(at)jiffel.com

FAMILY IN MUSIC

Family in Music  on yhteisölabel, joka tarjoaa kodin kaikille uusille itsenäisille artisteille. Uudenlainen toimintamalli tuo kehitysvaiheessa oleville artisteille käyttöön koulutus-, A&R-, tuotanto- ja jakelupalvelut, joista perinteisesti ovat saaneet nauttia vain isoille levy-yhtiöille sainatut artistit. Lue lisää alla!

Mikä ihmeen yhteisölabel?

Breikkaamattoman artistin toiminnassa ontuu yleensä 1-4 kriittistä osa-aluetta. FiM -yhteisölabel on iso askel eteenpäin näillä osa-alueilla. Se tarjoaa ympäristön artistina kasvamiseen. Me opetamme, motivoimme ja insipiroimme, jotta tavoitteesi pysyy kirkkaana mielessä. Yhteisö potkii eteenpäin, kun jokainen jäsen antaa  parhaan panoksensa. Lue alla mitä yhteisölabel antaa.

1.

Kontaktit

Musiikkiala on ihmissuhde-ala. Mahdollisuudet tulevat ihmisten kautta ja niihin pitää tarttua. Opetellaan  tekemään yhteistyötä ja verkostoitumaan. FiM -yhteisössä luot kontakteja ja voit saada musiikkimielisiä ystäviä. 

2.

Palaute

Yksi suurimmista esteistä matkalla ammattimaiseen biisintekijyyteen ja artistiuteen on rehellisen ja asiantuntevan palautteen puute. FiM-yhteisössä musiikkia ja alaa ymmärtävien palaute on  oikopolku eteenpäin. 

3.

YHTEISÖ

Cowriting ja yhteisölliset musiikintekomallit ovat standardi musiikkialalla. Nyt voit olla osa samanhenkisten yhteisöä, ja löytää yhteistyökumppaneita ja luoda tulevaisuuden kontakteja. 

4.

TIETOTAITO

FiM syntyi suositun Musiikin Urapolku -verkkovalmennuksemme pohjalta. Yhteisölabelin keskeinen lisäarvo on alan ammattilaisten antama tietotaito ja tuki. Ota musiikkiala haltuun ja ala menestyä!

KIINNOSTUITKO?

LIITY jonotusLISTALLE!

Kuule ensimmäisenä, kun avaamme paikkoja Family in Music -yhteisöön. Keskitymme nyt viimeistelemään sisältöjä ja työkaluja. Sillä välin, tervetuloa studiollemme vaikka äänittämään ensimmäisen sinkkusi!

Jiffel records

Jiffel Records on keskittynyt pop-musiikin julkaisemiseen digitaalisissa kanavissa, kuten Spotify, YouTube Music, Tidal, ja Deezer. Julkaisemme meneviä, koukuttavia ja koskettavia artisteja myös genre-rajoihin katsomatta. 

Noste records

Tämä levymerkki edustaa musiikkia, joka tuo nostetta arkeen. Useiden musiikkigenrejen labelin musiikkia yhdistää sisällöllinen sanoma, joka tuo lohtua, rohkaisua ja hengellistä ravintoa kuulijoiden elämään.

KUMPPANIT

Kumppaneitamme ovat isoimmat kansainväliset musiikkiyhtiöt sekä musiikkialan ammattijärjestöt ja organisaatiot.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Leirikatu 6, 02600 Espoo, Finland  |  info [at] jiffel.com  |  050 302 7007

 

© Copyright 2019 | Jiffel Music Group | Tietosuojaseloste

Jiffel White Negative Logo