top of page

A&R KONSULTOINTI

Pitkä kokemus A&R-toiminnasta on tuonut meille näkemystä ja tietotaitoa, jolla voimme auttaa viemään artistiuttasi ja musiikkiasi eteenpäin. Riippuen kyvyistäsi, tavoitteistasi ja tilanteestasi voimme tehdä kevyen henkilökohtaisen sparrauksen tai pidemmän ja tavoitteellisemman ohjelman, jolla lähdemme viemään musiikkiuraasi seuraavalle tasolle.

A&R-konsultaatioista vastaava Juka Hynynen on toiminut useita vuosia monikansallisen levy-yhtiön tuotantopäällikkönä sekä tuottanut urallaan yli 50 albumia. Jiffel on toiminut kasvualustana monille menestyville artisteille ja bändeille, kuten Lovex, Justimus, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ja Sami Saari. 
 

A&R YDINALUEET

LÄHTÖTILANNE ANALYYSI

Millainen artisti olet? Mitkä ovat artistiset ja musiikilliset vahvuutesi ja kehitysalueesi? Mikä olisi tehokkain tapa päästä kiinni artistin uraan juuri sinun lähtötilanteestasi?

URA
sparraus

Mitä tavoittelet musiikkiurallasi?

Alan ammattilaisen näkökulma uran eri vaiheissa voi auttaa tekemään oikeita valintoja ja sitä kautta lyhentää matkaa artistiksi merkittävästi.

SOPPARI
KONSULTOINTI

Tarvitsetko apua sopimusneuvotteluissa?Tiedätkö oman urasi kannalta tärkeät oikeudet ja sopimukset? Meillä on 20 vuoden laaja-alainen kokemus musiikkialan sopimuksista. Ota yhteyttä jos voimme auttaa. 

BIISI
SPARRAUS

Haluatko ammattilaisen palautetta biiseistäsi ja vinkkejä niiden kehittämiseen? Tai tarvitsetko apua omakustannetallenteen tuotannon suunnittelussa?

TIIMI

Juka Hynynen | Jiffel
Juka Hynynen
  • Grey LinkedIn Icon

Olen Jiffel-musiikkiyhtiön omistaja sekä työskennellyt myös A&R-roolissa monikansallisessa levy-yhtiössä.

Timo Mäkelä | Jiffel
Timo Mäkelä
  • Grey LinkedIn Icon

Olen markkinoinnin ja promootion ammattilainen sekä pitkän linjan indie-muusikko ja teen pop-musiikkia.

bottom of page