VALMENNUS Palvelut

Tarjoamme koulutus- ja valmennuspalveluita sekä artistien että yritysten tarpeisiin. Valmennustuotteitamme ovat  musiikkialalle tähtääville kohdennettu Musiikin Urapolku® -verkkovalmennus sekä eri alojen yritysten työyhteisökehitystarpeisiin tehty Strategiabiisi® ja A&R-konsultaatio.

Osa valmennuspalveluistamme on verkkomuotoisia ja osa studiolla toteutettavaa lähivalmennusta. Unelmoitpa sitten musiikkialan töistä tai artistiudesta tai edustat yritystä joka tarvitsee tiimipäivään uudenlaista ohjelmaa niin meiltä löydät laadukkaat palvelut tarpeeseesi!

MUSIIKIN URAPOLKU

Musiikin Urapolku -verkkovalmennus on toteutettu lukuisia kertoja kiitettävin arvosanoin. Valmennuksen myötä löydät itsesi musiikkialan toimijana ja saat tärkeää tietoa sekä konkreettiset stepit eteenpäin. Osallistujat ovat mm. artisteja, tuottajia ja biisintekijöitä.

A&R-konsultaatio

A&R eli Artists & Repertoire on levy-yhtiöiden tuotantopäälliköiden osaamisala ja tarkoittaa artistien etsimistä sekä artistin ja hänen musiikkinsa kehittämistä mm. biisipalautteen avulla. Me konsultoimme A&R-palveluilla nousevia artisteja, joilla ei vielä ole levytyssopimusta.

A&R-konsultaatio

strategiabiisi

Olemme luoneet ainutlaatuisen ihmisiä yhdistävän elämyksen ryhmille, tiimeille ja yrityksille. Tulkaa nauttimaan yhdessäolosta hauskan biisinteon viitekehyksessä! Strategiabiisi sopii valmennusryhmille, tiimipäiviin,

pikkujouluihin ja strategiapäiviin. Me teemme päivästänne sujuvan.

Tutustu nyt elämykseen, jonka muistatte pitkään!

VALMENTAJASI

Jukka Hynynen | Jiffel
Juka Hynynen
  • Grey LinkedIn Icon

Olen Jiffelin pääkoutsi ja vedän verkkovalmennukset, konsultoinnit ja Strategiabiisi-päivät.

Timo Mäkelä | Jiffel
Timo Mäkelä
  • Grey LinkedIn Icon

Olen apukoutsi Strategiabiisi-päivissä ja tuen tarvittaessa konsultoinneissa ja valmennuksissa.